آيا مي خواهيد بدانيد بنيانگذاران سازمان مجاهدين چه كساني بودند؟
بنيانگذاران كبير سازمان مجاهدين خلق ايران محمد حنيف نژاد، سعيد محسن و اصغر بديع زادگان در سحرگاه چهارم خرداد 1351 همراه با دو تن از ياران پاكبازشان مجاهدين شهيد محمود عسكري زاده و رسول مشكين فام (اعضاي مركزيت مجاهدين است) جاودانه شدند.
آن روز خورشيد سواران ما به خاك افتادند تا خورشيد جاودانه انقلاب بر بام ايران طلوع كند. آنان راهگشاياني بودند چنگ انداخته بر سقف بلند توحيد و انقلاب كه بر جبر شرايط شوريدند و سمند سركش ناممكن را رام كردند. آنان، تكيه زده بر خورشيد، از ژرفاي جريان خودبه خودي رودها سر بر كشيدند و در پرتو يقين شفافشان به پيروزي خلق، دميدن محتوم صبح آزادي را بشارت دادند. خروش آنان را هم اينك در ستيغ همه كوهها، در بلند همه ابرها و در وسعت همه صحراهاي ايران زمين مي توان شنيد.
محمد حنيف نژاد، بنيانگذار سازمان مجاهدين خلق ايران از جمله انقلابيون جواني بود كه در سالهاي اول دهه چهل به جمعبندي مبارزات مردم ايران و علل شكستهاي انقلاب مشروطه، نهضت جنگل، نهضت ملي به رهبري دكتر محمد مصدق و هم چنين جبهه ملي دوم پرداخت. حنيف كبير علت اصلي همه ناكاميهاي مبارزاتي را، به رغم همه فداكاري ها و از خود گذشتگيهاي مردم، در ضعف رهبري جنبش يافت. واقعيت اين بود كه با تغيير شرايط، و در دوراني كه شاه دست به يك چرخش تاريخي براي تغيير نظام بورژوا ـ ملاك كشور به نظام بورژوازي كمپرادور زده بود، ضعف تاريخي و بي كفايتي رهبران جنبش بيش از هر وقت ديگر خود را نمايان مي ساخت. شكست تظاهرات مردمي در 15خرداد سال 42 نيز به خوبي نشان داد كه دوره مبارزاتي رفرميستي به پايان رسيده و اگر راهي براي نجات خلق و ميهن متصور است، بايستي آن را تنها در مبارزه انقلابي مسلحانه جستجو كرد. اما اين راه، راهي بس دشوار بود و الزاماتي را طلب مي كرد كه دست نيافتني به نظر مي رسيد. اين بود كه رهبران بيكفايت آن زمان جنبش، همگي در برابر شرايط تسليم شدند و هر يك به نحوي به توجيه دست كشيدن از مبارزه و رها كردن مردم پرداختند.
در چنين شرايطي حنيف به اتفاق ياران پاكبازش، مجاهدين شهيد سعيد محسن و اصغر بديع زادگان، با اراده اي استوار و ايماني خلل ناپذير طرحي نو در فلك مبارزاتي مردم ايران در انداختند. براي اولين بار در تاريخ مبارزات رهاييبخش مردم ما در شهريور ماه سال 1344 سازماني با ايدئولوژي توحيدي، آرمانهاي مردمي و مشي انقلابي مسلحانه بنيان گذارده شد. سازمان شش سال تمام در اختفاي مطلق به كار عضوگيري، آموزش ايدئولوژيك و سياسي كادرها و اعضا و مدون كردن تجربيات و دستاوردهاي ايدئولوژيك ـ انقلابي پرداخت. مجاهدين در اول شهريور ماه 1350 مورد يورش وحشيانه ساواك قرار گرفتند.
دشمن زخم خورده به شكنجه وحشيانه و اعدام پيشتازان انقلاب پرداخت و در چهارم خرداد سال 51 بنيانگذاران سازمان را به جوخه تيرباران سپرد. هر چند حنيف و يارانش «با دهان پر از خورشيد و چخماق» سرود شهادت خواندند، اما راهي كه آغاز شده بود ادامه يافت. خلق قهرمان ايران در ابعادي وسيع سازمان پيشتازش را شناخت و دريافت كه بن بست تاريخي مبارزات شكسته و راه نوين انقلابي گشوده شده است.
براي خواندن ادامه مطالب بنيانگذاران سازمان مجاهدين مي توانيد به كتاب بنيانگذاران سازمان مجاهدين خلق ايران در لينك زير مراجعه كنيد:
http://www.mojahedin.org/links/books/bonyangozaran.pdf
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر