خامنهای در پیام نوروزی خود در مورد «تلخی های تورم» و گرانی در مواد خوراکی و لوازم اصلی زندگی» و فشار آمدن به دهکهای پایین جامعه» اشک تمساح ریخت.
او بهگونهیی معکوس اعتراف کرد که سهم عمدهٔ سبد خانوار صرف خوراکی و مواد اصلی و ضروری زندگی میشود. بهعبارت دیگر تنگناهای زندگی در نظام ولایت فقیه به جایی رسیده که سقف انتظارات مردم فقط به زنده ماندن محدود شده است.شعار دجالگرانهٔ «مهار تورم و رشد تولید»!
بهترین اصطلاح برای بیان وضعیت گفتهشده، «نان بخور و نمیر است»؛ اگر چه باید افزود که نان بهعنوان کف خواستههای اقشار کمدرآمد نیز وضعیتی اسفانگیز پیدا کرده است. بسیاری همین نان بخور و نمیر را بهصورت نسیه تهیه میکنند.
خلیفهٔ ارتجاع افزود:
«مسئولان بایستی تلاش کنند. من عرض میکنم همهٔ سعی مسئولان دولتی، علاوه بر آنها سعی فعالان اقتصادی و فعالان سیاسی و فرهنگی باید این باشد که ما سال۱۴۰۲ را برای ملت ایران یک سال شیرینی قرار بدهیم. یعنی کاری کنیم، همهمان وظیفه داریم که انشاءالله یک سال شیرینی برای مردم باشد» (سایت خامنهای. ۱فروردین ۱۴۰۲).
او شعار سال را «مهار تورم رشد تولید» قرار داد.
از آنجا که اولویت نظام ولایت فقیه هرگز [تأکید میکنیم هرگز] رفع مشکلات معیشتی و بهبود اقتصاد نبوده است، البته منظور از «شیرینی برای مردم» شیرینتر کردن کام الیگارشی وابسته به بیت خامنهای و چپاولکنندگان سرمایههای ملی است. زیرا بنا بر شناختی که از این رژیم داریم، کلید واژهٔ «مردم» در قاموس ولایت فقیه به ابواب جمعی بیت خامنهای و انبوه نانخورها و چماقبهدستان او گفته میشود؛ کسانی که برای سرکوب قیام خلق پروار میشوند و سیر و پر و سر و مر و گنده نگهداشتن آنها اولویت اول و آخر فاشیسم دینی است.
«پولهای حرام و برخوردهای تبعیضآمیز»!
آنچه بیان شد، یک ادعا نیست. مروری بر حرفهای خامنهای ۱۵روز بعد در دیدار با سردمداران و کارگزاران رژیم، سرنخ کافی برای اثبات این گزاره به دست ما میدهد:
«تورم بالا، در چند سال پیدرپی خیلی چیز مهمی است؛ سالهای متعدد، پشت سر هم تورم بالا. خب، این روی نظام توزیع درآمدها در کشور اثر میگذارد و توزیع درآمدهای کشور را ناموزون میکند؛ یک عدهیی محروم میمانند، یک عدهیی هم حالا از طرق مختلفی جیبهایشان پر میشود... خیلی از فسادهای اجتماعی و فرهنگی هست که اگر ما سر نخ اینها را دنبال کنیم، به همین پولهای حرام و برخورداریهای تبعیضآمیز خواهیم رسید» (سایت خامنهای. ۱۵فروردین ۱۴۰۲).
«اژدهای هفتسر»!
خامنهای در این دیدار بار دیگر از «اژدهای هفتسر فساد»! به میان آورد. بنابراین مشکل ناشناخته نیست. حتی خلیفهٔ ارتجاع نیز اعتراف میکند که یک اژدهای هفتسر وجود دارد که «حرامخواری» میکند و دهکهای پایین جامعه را به خاک سیاه مینشاند. مشکل در اینجاست که او شیپور را از دهانهٔ گشاد آن مینوازد. به وجنات مبارک نگاه نمیکند و اژدهای هفتسر را در خود و بیت مافیاییش نمیبیند!
این از ویژگیهای حرام خواری است. راهحل او برای اقتصاد و دهکهای پایین و کمدرآمد جامعه این است که باید صرفهجویی کنند:
«وقتی که انسان درآمد کم دارد، مشکل درآمدی دارد، باید صرفهجویی کند. حالا آن وقتی هم که درآمد زیاد است، باید صرفهجویی کرد، یعنی اسراف نکردن مال همیشه است، بهخصوص آن وقتی که درآمد کم است» (همان منبع).
معنای این جمله این میشود که لشگرهای عظیم به خاک سیاه نشستگان باید هر چه بیشتر به خاک سیاه بنشینند تا حیات اژدهای هفتسر تضمین شود.
تمهیدات شوم برای جبران ورشکستی رئیسی
صحبتهای خامنهای در آغاز سال جدید و اعلام آن بهعنوان «سال مهار تورم و رشد تولید»، را از این بابت یادآوری کردیم که بگوییم فصلی از تیرهروزی بیشتر برای مردم و بهخصوص دهکهای پایین آغاز شده است. مردم هزینههای کمرشکن این تصمیم خامنهای را بر روی زندگی خود احساس میکنند. در واقع خلیفهٔ ارتجاع دارد تاوان ورشکستگی دولت رئیسی را از مردم میگیرد. برای جبران کمبود بودجهٔ سرکوب از پرداخت افزایش حقوق کارگران و نیز حقوق به تعویق افتادهٔ معلمان خودداری میکند. از دیگر اقداماتش گران کردن خزندهٔ بنزین به بهانههای مختلف است.
خامنهای همچنین در پی آن است که برای چپاول بیشتر مردم، تملک خود و اقمارش را بر اقتصاد ایران کامل و کاملتر کند. او در دیدار ۲۹فروردین خود با دانشجویان دستچین شده به خصوصیسازی هر چه بیشتر اقتصاد [بخوانید تمرکز آن در دست سپاه پاسداران و مافیای وابسته به بیت] فراخوان داد. این در حالی است که پیشتر به اجرای طرح رذیلانهٔ «مولدسازی» دستور داده بود.
مافیای بیت او در راستای کمبود بودجه به شگرد کثیفی روی آورده است؛ شگردی که در مراحل زمینهسازی برای اجرای آن حتی از سوی برخی رسانههای حکومتی نیز مورد نکوهش قرار گرفته است:
«در یک هفته اخیر مراجع مختلفی خرید سکه و ارز توسط مردم را به نوعی احتکار توصیف و تفسیر کرده و خواهان برخورد با آن شدهاند. از جمله احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد، با تأکید بر اینکه ذخیره ارز و سکه معصیتی همتراز با احتکار است، خواهان مصادره این اموال شده. در مجلس حسینیکیا، عضو کمیسیون صنایع و معادن، پیشنهاد داده که دولت باید دلارهای خانگی را جمعآوری کند و به جای دلار به آنها ریال بدهد. صدا و سیما نیز در بخشهای مختلف خبری خود گزارشهایی با همین سمت و سو و تأکید بر احتکار سکه و ارز منتشر کرده است» (شرق. ۵اردیبهشت ۱۴۰۲).
***
اگر آنچه را که تاکنون نوشتیم در یک عبارت خلاصه کنیم. سال جدید برای مردم "سال رشد تورم و مهار تولید" است. اما آیا خامنهای خواهد توانست با چپاول هر چه بیشتر مردم و اختصاص درآمدهای نجومی به «حرامخواران» سیستم چپاول و سرکوب خود، بر قیام سراسری فائق بیاید؟ آیا اژدهای هفتسر ـ با این چنگاندازیهای پیدرپی و بیرحمانه به هستی مردم ـ خواهد توانست از آتش قهر تودههای بهجان آمده در امان بماند؟
پاسخ بیتردید منفی است. این اقدامات در شرایط انفجاری ایران، زمینهساز و تشدیدکنندهٔ قیام و انقلاب است و لشگرهای عاصی گرسنگان را نیز به میدان خواهد آورد. راغفر، اقتصاددان رژیم پیشتر گفته بود:
«اگر این لشکر بهمیدان و خیابان بیایند هیچکس نمیتواند آنها را جمع کند». !
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر