تاریخ علم و آزادی چنین دانشمندانی را از یاد نمیبرد. بلکه اسم آنها را با خط زرین بیاد می سپارد چرا که علم و آزادی دو روی سکة واحدی است که رهایی بنی نوع انسان را از جبرهای طبیعی و تقدیر کور و اجبارات بنده ساز اجتماعی مد نظر دارد.
مشعل ها و چراغ راهنما برای سایر محققان و دانشمندان در روزگاری که در آن ارزشهای انسانی از جانب دیکتاتوریهای سرکوبگر پایمال شدند و رزمندگان آزادی بالاترین فشارها و شکنجهها را برای طولانی ترین زمان متحمل شدند. تاریخچه ۵۷ ساله مجاهدین در دو دیکتاتوری سلطنتی و دینی مبارزه ای بی وقفه برای کسب آزادی و دمکراسی برای مردمشان بوده است.
امروز ایران رکورددار فرار مغزها در جهان است. تنها در سه سال گذشته حدود ۴۰۰۰ پزشک و ۳۰۰هزار متخصص با فوقلیسانس یا دکترا، شامل ۹۰۰ استاد دانشگاه، ایران را ترک کردهاند.
وقتی خمینی در ایران به قدرت رسید دانشگاهها مقر اصلی مجاهدین بود. در آن زمان مسعود در دانشگاه صنعتی شریف تحت عنوان «تبیین جهان» درس فلسفه میداد. ۱۰ هزار نفر با کارت در این کلاس هفتگی شرکت میکردند و متن آموزشها بلافاصله برای استفاده سایر دانشگاهها و هواداران مجاهدین تکثیر می شد.
خمینی تحمل این را نداشت و دانشگاهها و مدارس عالی را بهخاک و خون کشید و تعطیل کرد و اسم آنکودتای سیاه ضدفرهنگی را ”انقلاب فرهنگی“ گذاشت!
امروز هم دانشگاهها و دانشجویان تحت سرکوب و کنترل شدید قرار دارند. بخش زیادی از استادان دانشگاهها در فقر بهسر میبرند. این رژیم تاکنون دهها هزار دانشجو، و معلم و دانشآموز را اعدام کرده است. هماکنون عدهیی از معلمان فقط بهخاطر شرکت در اعتراضها بهخاطر حداقل حقوق ماهیانه در زندان بهسر میبرند.
در صف بی انتهای شهیدان قتلعام ۶۷کم نبودند پزشکانی همچون دکتر عادل ملایری، دکتر فرزین نعمتی، دکتر فیروز صارمی، دکتر حمیده سیاحی و دکتر ناهید صدیقی که بر سر مواضع خود جانانه ایستادند و سربدار شدند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر