کمتر از یک هفته به انتخابات نمایشی باقیمانده است، انتخاباتی که بسیاری از عناصر و رسانههای حکومتی با صدای بلند میگویند این نمایش قلابی سوتوکور برگزار میشود.
آِری، بازی انتخاب بین بد و بدتر دیگر برای مردم رنگی ندارد و آنها چاره کار را در درون حاکمیت آخوندی نمیبینند و خواهان یک تغییر بزرگ در راستای تحقق حق حاکمیت مردم هستند. بنابراین انتخاباتی که قرار بود از خامنهای مسأله حل کند به بزرگترین بلا برای رژیم تبدیل شده است.
شعار رأی من سرنگونی از طرف مردم و نفرت آنها نسبت به این سیرک انتخاباتی آنچنان قاطع است که باعث وحشت آخوندهای خامنهای شده، و در حالیکه با التماس گدایی رأی میکنند و با عباراتی مانند گناه کبیره و حرام بودن ترک صندوق، دجالانه تلاش میکنند تحریم مردمی را بشکنند، اما همچنان نمیتوانند هراسشان را از عدم مشارکت مردم ابراز نکنند.
آخوند علمالهدی امام جمعه خامنهای در مشهد در وحشت از تحریم سراسری به خودیها هشدار داد اگر شرکت نکنند نمایش انتخابات به رفراندوم علیه نظام تبدیل میشود: «تبلیغ میکنند که دیگر این نظام عمر خودش را کرد تمام شد و دیگه مردم این نظام را قبول ندارند. یک عده افراد هم یا آگاهانه یا ناآگاهانه دنبال اینها راه افتادهاند. اگر مردم در این انتخابات نیامدند این یک رفراندوم ضد نظام هست» و بعد هم روشن میسازد که حتی در همان بدنه ۴-۵ درصدی نظام هم مشکل عدم شرکت وجود دارد، چنانچه اذعان میکند «بعضی متدینین احتمال است اینها مردد شدند بهخاطر بعضی مشکلات معیشتی و مشکلات اقتصادی اینها را پای صندوق رأی بیاورید» (تلویزیون موسوم به آستان قدس ۲۱خرداد ۱۴۰۰).
آخوند دژکام هم در شیراز ضمن اعتراف به ضعف و ناتوانی نظام و شیب تند سرنگونی آن گفت: «یک عده میگویند آقا ما دیگر شرکت نمیکنیم. با کی قهر کردی خودت با خودت قهر کردی» (تلویزیون شبکه فارس ۲۱خرداد ۱۴۰۰).
آخوند حسین نوری همدانی از مراجع جیرهخوار خامنهای در قم شرکت در انتخابات و «مشارکت حداکثری مردم در انتخابات» را «حضوری که هم واجب شرعی است و هم واجب عقلی است» میداند (خبرگزاری ایرنا ۲۳خرداد ۱۴۰۰).
در رابطه با بحران تحریم و عدم مشارکت مردم روزنامهٔ حکومتی ابتکار ۲۳خرداد ۱۴۰۰ نوشت: «آمار مشارکت همچنان پایین است و حتی بعید نیست که پایینترین میزان مشارکت تاریخ این انتخابات را بر جای بگذارد. جالب اینکه حتی مناظرات بهعنوان یکی از موتورهای محرک انتخابات در سالهای گذشته، امسال مخاطب پایین ۳۷درصدی را به خود دیدهاند».
روزنامه شرق هم در زمینه نفرت مردم به خیمهشببازی انتخاباتی و عدم شرکتشان در آن در مطلبی با عنوان «اعتماد دیر به دست میآید و زود از دست میرود» نوشت: «تنها یک هفته به برگزاری انتخابات ریاستجمهوری باقی مانده است و بهنظر میرسد مردم تمایلی به شنیدن درباره این ماجرا ندارند».
این روزنامه وابسته به دولت روحانی به این گفته یک کارشناس وابسته به همین باند استناد کرد که: «واقعیت این است که سرمایه اجتماعی و اعتماد کاهش پیدا کرده است. یعنی اعتماد مردم به دستگاههای رسمی اعم از دولتی و غیردولتی و به عبارت دیگر هر آنچه به نظام حکمرانی مربوط میشود، با کاهش جدی روبهرو است. اعتماد از دست رفته است، این را من بهعنوان یک ادعای کلی نمیگویم؛ مطالعات مختلفی که توسط سازمانهای رسمی مثل وزارت کشور انجام شده دقیقاً نشاندهنده این است که اعتماد کاهش یافته است. اعتماد با امید پیوند میخورد. وقتی از مردم سؤال میشود فکر میکنید در آینده، مثلا پنج سال آینده، وضعیت فقر، نابرابری و تبعیض بهتر میشود یا نه؟ تعداد درخور توجهی از مردم پاسخ میدهند که خیر بهتر نمیشود. این نشاندهنده فقدان اعتماد است» (شرق ۲۳خرداد ۱۴۰۰).
مردم بیاعتماد را روزنامه حکومتی آرمان به بمبهای متحرک در خیابانها و... تشبیه میکند: «این روزها با کوچکترین بحث» از طرف عوامل حکومتی «ازکوره در میروند و مانند بمبهای متحرک در خیابان، اتوبوس و مترو رفت و آمد میکنند. این موارد بیارتباط با خشونتی که توسط صاحبان امنیت به کولبر یا سوختبر تحمیل میشود، نیست. اینها بیربط نیستند و همه از لحاظ جامعه شناختی ارتباطی معنادار دارند» (آرمان ۲۲خرداد ۱۴۰۰).
در همین رابطه اعتراف به قهر و خشم مردم توسط آخوند هاشم هاشمزاده هریسی عضو خبرگان خامنهای قابل توجه است: «در خصوص قهر مردم از عملکردها، همه مقصریم ماهیت حکومت از بین میرود قهر مردم قهر خداست» (سایت جماران ۲۳خرداد ۱۴۰۰)
اما بهرغم این التماس و درخواستها برای رأی دهی مردم از یکطرف و پیوند زدن رأی ندادن آنها با گناه کبیره و فعل حرام از طرف دیگر، مردم بهویژه جوانان با صدای بلند در کف خیابانها و در فضای مجازی رأی قاطع خودشان را اعلام کردهاند.
از جمله یک جوان پرشور با اشاره به کاندیداهای خامنهای گفت: «یارو دست چپ و راستش را نمیشناسد میخواهد مملکت بگ
این جوان عاصی و برشوریده علیه ستم و چپاول آخوندی در ادامه سخنانش سردمداران آن و کاندیداهای انتخاب قلابی را مخاطب قرار داد: «آقا طرفتان ما مردم هستیم».
وی با اشاره به گلویش ادامه داد «به اینجا رسیدهایم و چیزی برای از دست دادن نداریم».
در زمینه خواست مردم برای سرنگونی و تغییر روزنامه اعتماد نوشت: «مطالعات و تحقیقات میدانی منتشر شده و منتشر نشده، مردم خواستار تغییر هستند و این تغییر در واقع در سطوح مختلف باید ایجاد شود» (همان منبع).
مردمی که حرفشان این است که تمامی باندها و عناصر رژیم از جمله کاندیداهای آن همه سروته یک کرباس هستند و طی ۴۲سال گذشته به طرق مختلف در سرکوب و غارت مردم شرکت داشتهاند. بنابراین بهقول یک خانم هموطن شورشی که گفت: «به هیچوجه انگشتم را کثیف نمیکنم»، آری مردم نمیخواهند دستشان را به ننگ شرکت در نمایش قلابی رژیم آدم کش آخوندی آلوده کنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر