سروناز چیتساز ـ مسئول کمیسیون زنان شورا
با اجازه خواهر مریم، اعضای محترم شورا و ناظرینی که حضور دارند میخواستم یک گزارش کوتاه در مورد سرکوب جدید زنان تحت عنوان مبارزه با بدحجابی بدم.
اما از تیرماه بهدنبال گسترش فعالیتهای کانونهای شورشی و کارزارهایی که مقاومت در حساسترین ارگانهای رژیم ایجاد کرد و همچنین اعتراضات و تجمع های مستمر بازنشستگان، معلمین و دیگر اقشار مختلف در واقع رژیم مجدداً بحث مبارزه با بدحجابی را شروع کردش. که در این رابطه رئیسی جلاد در جلسه شورای عالیانقلاب فرهنگی، موضوع حجاب و عفاف را مطرح کرد و دبیرخانه این شورا را موظف کرد که در همکاری با دیگر نهادها ، قانون مجلس را که در سال ۱۳۸۴مصوب شده بود، روی اون اقدام کنند.
دستورات رئیسی در این رابطه به ۲۸ وزارتخانه و سازمان ابلاغ شد. از جمله، وزارتخانههای ورزش و جوانان ، میراث فرهنگی، صنایع دستی، گردشگری،
کشور، فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم، تحقیقات و فنآوری، صنعت، معدن و تجارت، بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، آموزش و پرورش، امور اقتصادی و دارائی، سازمان صدا و سیما و تقریباً یعنی به همه ارگانها این دستور صادر شد.
که طبق این دستور نه تنها که، این سازمانها نباید به کسانی که به ارباب رجوعی که بهقول معروف بلحاظ رژیم بد حجاب هستند ، هیچ نوع خدماتی بدهند ، بلکه کارمندان زن رو هم براشون یکسری دستورالعملها در رابطه با پوشش تعیین کردند، و بهدنبال اینها گسترش گشتها در خیابانها که بهطور محسوس دستگیر میکردند و صحنههایی که بعضاً تو فضای مجازی حتماً دیدید ، صحنههایی که بسیار دردناک و متأثر کننده هستش.
بهدنبال این دستورالعمل، در واقع معاون دادستان مشهد ، از فرماندار و شهردار این شهر خواستش که مانع ورود زنها به متروها بشند ، و همینطور به کلیه ادارهها و بانکها دستور داد که از افرادی که بدون حجاب شرعی وارد میشن ممانعت کنند و خدمات به اینها ارائه ندهند.
مأموران رژیم هم در این رابطه کاملاً توجیه شدند و درعینحال تهدید شدند که اگر این فرمان را گوش نکنند ، مطابق ماده ۵۷۶ قانون مجازات اسلامی ، قابل پیگیرد هستند.
دیگه، در قم کافهها و قهوه خانههایی که این ضوابط را رعایت نکرده بودند را پلمپ کردند. فرماندار بوشهر دستور داد که اتاق خانمها و آقایان در ادارات باید از همدیگر جدا باشه. تهدید کرد که هر مدیری که تو این رابطه کوتاهی کنه ، از خدمت عزل میشه و اینکه هیچ خانمی هم در شورای اداره شهرستان بوشهر ، بدون چادر نباید حاضر بشه.
این اقدامات رژیم به قدری عجیب بود که حتی روزنامه جهان صنعت که یک روزنامه رژیمی هستش تو این رابطه گفتش که ، برخی حقوقدانان گفتند که این موارد برخلاف اصول قانون اساسیه و برای سرگرم کردن مردمه. مسئولان در حالی به موضوع حجاب اصرار دارند که مشکلات فراوانی ، گریبان مردم را گرفته و قشر عظیمی، نان برای خوردن و سرپناهی برای خوابیدن ندارند. روزنامه جهان صنعت ادامه داده که رئیسجمهور باید ۲۸سازمان را درگیر چنین موضوعاتی کند و از آنها در برابر ریشهکن کردن فقر و مشکلات اقتصادی ، فساد اداری وموارد مشابه استفاده کند ، تحت فشار قرار دادن زنان در جامعه قدرت نمایی جدید برای دولت است. اینها همه گفتههای روزنامههای خود رژیم بود.
نماینده ولیفقیه هم در آذربایجان شرقی وحشت رژیم رو کاملاً نشان داد و گفتش که در واقع دشمن ، بدحجاب رو بهانه قرار داده تا زمینه براندازی نظام را فراهم بکنه.
و همانطور که خواهر مریم هم الآن در صحبتهاشون اشاره کردند آخرین نمونه از این اقدامات بسیار شنیع هم همین حذف تصویر زنانی هستش که روی سنگ قبرها توی مازندران تصاویر اینها را رنگ زدند که دیده نشه ، با اینکه بسیاری شون زنان محجبه بودند. البته این وجه سرکوب رژیم فقط تنها وجهی نیست که در جامعه هست از آنطرف هم مقاومتی هست که در مقابل این سرکوب وجود دارد از جمله، مغازهدارها و کسبهای که در پاساژ کوروش در اعتراض به آزار و اهانتهایی که نیروهای سرکوبگر رژیم علیه زنان کرده بودند مغازههای خودشون را تعطیل کردن و یا صحنههایی که در خیابانها در مقابل دستگیریها میبینیم که مردم مانع میشند و نمیگذارند که اینها رو دستگیر بکنند.
در پایان میخوام یادآوری کنم که شورای ملی مقاومت در طرح آزادیها و حقوق زنان در فروردین۶۶ بر حق انتخاب آزادانه لباس و پوشش، در مورد تمام زنان ایرانی تأکید کرد و همانطور که خواهر مریم هم همواره اعلام کردند، نه به حجاب اجباری، نه به دین اجباری و نه به حکومت اجباری و اینکه حجاب اجباری در نقطه مقابل اون بیحجابی اجباری، روشهای شناخته شده دیکتاتوریهای شاه و شیخه که باید در مقابل اون به اعتراض و قیام برخاست. با تشکر از همگی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر