۲۱آبان یادآور فقدان رهبر تاریخی مردم فلسطین است.
یاسر عرفات، برای نزدیک به چهار دهه رهبری جنبش فلسطین و سازمان آزادیبخش فلسطین را برعهده داشت، او رئیس دولت فلسطین از هنگام تشکیل در ۱۹۹۶، رئیس سازمان آزادیبخش فلسطین از سال ۱۹۶۹ و رئیس و بنیانگذار جنبش فتح از سال ۱۹۵۶ تا هنگام درگذشت بود.
یاسر عرفات جنبش فلسطین را در میان تحولات سهمگین و تاریخی از جمله دو جنگ اعراب و اسرائیل، سالهای پر فراز و نشیب استقرار در اردن، لبنان و تونس تا انتفاضه و قیام مردم فلسطین در سالهای پایانی دهه۸۰میلادی و دهه۹۰ و تا تشکیل دولت فلسطین در کرانه باختری رود اردن و نوار غزه رهبری نمود.
پایداری یاسر عرفات که با قبول دردها و رنجهای رهبری یک خلق رنجدیده طی ۴دهه، چه در جنگ و چه در صلح پرچم آرمان ملتش را برفراشته نگاه داشت، فراتر از فلسطین و آرمان جنبش آزادیبخش فلسطین، عرفات را تبدیل به منبع الهامی در سراسر جهان برای جنبشهای آزادی خواهانه نمود. از همین رو عرفات پیوسته مورد دشمنی دو دیکتاتوری شاه و شیخ در ایران قرار داشت.
مصاحبه محمد توحیدی و زهرا مریخی با برادر مسعود رجوی ۲۴ / ۹ / ۷۶ (موضوع کنفرانس اسلامی)
آخوندهای حاکم بر ایران خودشون بزرگترین عامل تضعیف جنبش فلسطین و آرمان فلسطین بودند و هستند
علیه صلح و منافع ملت فلسطین البته دعاویشون همه جا داخل ایران یا خارج ایران پردهپوشی میکنند تحت نام اسلام در عراق هم همچنین انقلاب اسلامی در عراق، در حوزه خلیجفارس همچنین در آسیای میانه هم همچنین اما حرف فلسطینی ها، آخرین بار که در همین جا من دیدار داشتم با ابوعمار با عرفات تصریح میکرد که در صورتی که رژیم در ایران عوض بشه و جمله خودش رو می گم مجاهدین یا مقاومت ایران روی کار بیاد این بالاترین کمک بالاترین مدد به مردم آرمان و جنبش فلسطینه بهدلیل سادهای همیشه رژیم خمینی از لحاظ تعادل و آرایش عینی قوا در کفه مقابل فلسطینیها بوده چه در روابط پنهانیش و گرفتن اسلحه چه در عرصه منطقهیی و بینالمللی این را هم همه می دونند البته باز هم تحت نام اسلام بهدنبال پیروزی انقلاب ضد سلطنتی مردم ایران، عرفات در سفری به تهران با پدر طالقانی و مسعود رجوی دیدار کرد.
از آن هنگام یاسر عرفات بارها و بارها مقاومت مردم ایران و مبارزه مجاهدین برای خلاصی از چنگال دیکتاتوری و تروریسم مذهبی حاکم بر ایران را مورد حمایت قرار داد
پس از عزیمت رهبری مقاومت ایران از فرانسه به عراق برای تشکیل ارتش آزادیبخش ملی ایران، عرفات و مسعود رجوی بار دیگر در بغداد دیدار و گفتگو کردند که بهشدت خشم و کین خمینی و ارگانهای تبلیغاتی اش را برانگیخت .
یاسر عرفات-مسعود رجوی-بغداد ۱۱ تیر ۱۳۶۵
او در دیداری با رئیسجمهور برگزیده مقاومت در ۱۵خرداد ۱۳۷۵ گفت:
ما با مجاهـدین خلق روابـط دیرینـهیی داریم که به دوران شـاه و قبل از انقلاب ایـران برمیگردد.
یاسر عرفات در این دیدار ضمن محکوم کردن دخالتهای حکومت آخوندی در فلسطین بهترین سلامهای خود را برای مسعود رجوی مسئول شورای ملی مقاومت ایران فرستاد.
لندن – ۱۵خرداد ۱۳۷۵
یاسر عرفات رهبر فقید فلسطین، در سن ۷۵سالگی در یازدهم نوامبر ۲۰۰۴، ۲۱آبان ۱۳۸۳ در آخرین روزهای رمضان در بیمارستان نظامی پریسی محل درمانش در منطقه کلامار پاریس دیده از جهان فروبست و در آرمان آزادی ملتش جاودانه شد.
بهدنبال درگذشت یاسر عرفات، خانم مریم رجوی، ضمن اعلام سه روز عزای عمومی از جانب مردم و مقاومت ایران، ابوعمار را «سمبل ۵۰سال مبارزه، آرمان و آلام فلسطینیان و یار بزرگ مجاهدان و مقاومت ایران» توصیف کرد.
مریم رجوی گفت: مقاومت ایران، یک دوست بزرگ و مردم فلسطین و منطقه و جهان یک رهبرشایسته و یک قهرمان صلح را از دست دادند.
بهرغم توطئهها و اهانتهای رژیم آخوندی علیه ابوعمار، اشکها و فریادهای مادران، پدران، جوانان و کودکان فلسطینی در فراق او، چشم جهانیان را خیره کرد و نشان داد که ابوعمار در قلب فلسطین جاودانه است.
پیکر یاسر عرفات، رهبر تاریخی مردم و انقلاب فلسطین، در روز جمعه ۲۲آبان ۱۳۸۳، مصادف با ۲۸رمضان سال ۱۴۲۵، در مقر دولت فلسطین در رامالله، در سالنی که عرفات در آن نماز میخواند بهخاک سپرده شد. صدهاهزار تن از فلسطینهای ساکن کرانهٴ غربی رهبر تاریخی خود را تشییع کردند.
همزمان با خاکسپاری یاسر عرفات، در رامالله، رزمندگان ارتش آزادی در اشرف نیز با برگزاری مراسمی خاطره عرفات را گرامی داشتند و یابود او در قطعه مروارید محل دفن شهیدان ارتش آزادی را گلباران کردند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر