بیش از ۱۲۰سال است که خلق قهرمان ایران برای دستیابی به آزادی و عدالت و نفی دو قلوی استبداد و استعمار، مبارزه میکنند و خون میدهند.
انقلاب مردم ایران در طول تاریخ معاصر کشورمان، از مراحل و سرفصلهای بسیاری عبور کرده است.از مبارزات جنبش مشروطه طلبی گرفته تا مقاومت مسلحانه ستارخان و با نهضت جنگل گرفته تا نهضت مقاومت ملی، از مبارزات پسیانها و خیابانیها گرفته تا جنبش ملی شدن نفت به رهبری دکتر مصدق، تا انقلاب ضدسلطنتی به سرقت رفتهٔ بهمن ۵۷؛ هر کدام از این سرفصلهای تاریخی، انقلاب مردم ایران را در مدار تکاملی جدیدی قرار داده است. در هر کدام از این مراحل تاریخی، اضداد آزادی یعنی استبدادی- استعماریها و ارتجاع، با همکاری شاه و شیخ (همدستی محمدعلی شاه و شیخ فضلالله نوری در سرفصل جنبش مشروطه یا همدستی محمدرضا پهلوی با کاشانی در سرفصل نهضت ملی شدن نفت و...) تلاش کرده و میکنند تا ایران را بر همان مدار همیشگی تاریخ معاصرمان یعنی مدار استبداد- استعمار بگردانند.سازمان مجاهدین خلق با بررسی تاریخ معاصر و شناخت قانونمندیهای خدشهناپذیر آن، که از شرایط مشخص اقتصادی- اجتماعی، فرهنگی و سیاسی ایران منتج شده و همچنین تجارب تاریخی و خونهای شهیدانی که در این سده اخیر مشعل مبارزه را روشن نگه داشتهاند، به این نتیجه رسید که برای پیروزی، سه شرط لازم و ضروری است:
۱. ایدئولوژی و سازمان انقلابی
۲. آلترناتیو مردمی
۳. ارتش آزادیبخش ملی.
اینها سه پایهٔ ضروری برای پیروزی انقلاب مردم بوده و هستند و عدم وجود این سه شرط، دلیل شکستهای تاریخیمان بوده است.
"این راه طولانی را خلق و تاریخ ما باید میرفت تا بالاخره بعد از همه این کشاکشها برسیم به مجاهدین و بلوغ مجاهدین، برسیم به ارتش آزادیبخش ملی و برسیم به جایگزین سیاسی مقاومت ایران یعنی شورای ملی مقاومت".
استعمار و استبداد و ارتجاع و تمامی اضداد آزادی با پروژه شیطانسازیها، موشکبارانها، خمپارهبارانها، لیستگذاریها و خلعسلاح مجاهدین و... گمان میکردند شروط لازم برای پیروزی انقلاب مردم ایران را از بین میبرند اما زهی خیال باطل. بهقول شهید موسی: "مجاهدین از بین رفتنی نیستند" . کافی است در دیماه ۹۶ در آبان ۹۸ و در این ۷۲ روزی که از قیام گذشته در خیابان بوده باشید تا به چشم خود ببینید که سه شرط لازم یعنی اسباب کار، مهیا و آماده و در میدان است. از این روست که میتوان با قاطعیت گفت: انقلاب دمکراتیک مردم ایران پیروز میشود.
تهران ـ سامان راد
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر