ظهر روز چهارشنبه ۲۱تیرماه، مریم رجوی در جلسه استماع كمیسیون خارجی مجلس نمایندگان ایتالیا، وارد پارلمان این کشور شد.
جلسه کمیسیون خارجی به موضوع ایران اختصاص داشت و مریم رجوی بهعنوان میهمان ویژه به آن دعوت شده بود.
در ورود به پارلمان، سناتور جولیو ترتزی رئیس کمیسیون سیاستهای اروپا در سنای ایتالیا و وزیر خارجه (۲۰۱۳) و جمعی از نمایندگان و سناتورهای ایتالیا، از مریم رجوی استقبال کرده و به وی خوشامد گفتند. همچنین جمعی از هموطنان در مقابل پارلمان اجتماع کرده و از حضور وی استقبال كردند.
در این جلسه، مریم رجوی طی سخنانی در تشریح وضعیت ایران گفت: اوضاع کنونی ایران با سه مشخصه شناخته میشود: قیامها و اعتراضات مردم برای سرنگونی رژیم آخوندها، اعتلای فعالیتهای مقاومت سازمانیافته و ناتوانی رژیم از ارائه راهحل برای معضلات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی.
این وضعیت، سرچشمه سیاستهای آخوندها در داخل و خارج ایران است.
وی افزود: رژیم در سیاستش نسبت به منطقه و جهان، چند اصل پایهیی دارد.
این که:
-از بمب اتمی و برنامه موشکهای بالستیک و جنگافروزی در منطقه هرگز دست بر نمیدارد،
-تروریسم و گروگانگیری را هرگز متوقف نمیکند،
– و به معامله با دولتها برای فشار به مقاومت ایران ادامه میدهد.
در حال حاضر رژیم آخوندی، مشغول بهرهبرداری از بازارهای اروپا برای تجهیز برنامه اتمی و موشکی و ساخت پهپاد است.
اما مهمترین عنصر استراتژی رژیم این است که از رابطه خود با اروپا برای محدود ساختن مقاومت ایران و بستن راه قیامها استفاده میکند.
در هفتههای اخیر آخوندها بارها با دولتهای غرب برای اعمال فشار به مقاومت ایران مذاکرات مخفیانه داشتند.
تغییر بنیادی سیاست اتحادیه اروپا نسبت به رژیم هیچگاه مثل امروز، تا این اندازه ضروری نبوده است. همچنان که اکثریت دو مجلس ایتالیا، اخیراً در بیانیههایی از مقاومت ایران حمایت کرده و بر تغییر سیاست اروپا نسبت به ایران تأکید کردهاند.
مریم رجوی طی فراخوانی به دولت ایتالیا و اتحادیه اروپا، آنان را به اتخاذ سیاست جامعی در قبال رژیم ایران فراخواند که در برگیرنده موارد زیر باشد:
– نامگذاری سپاه پاسداران بهعنوان یک سازمان تروریستی و مقابله فعال با حضور سپاه در خارج از مرزهای ايران، اعم از سوريه، عراق، لبنان، يمن و سایر کشورها
– بهرسمیت شناختن حق مردم ایران برای دفاع از خود در برابر سپاه پاسداران و سرنگونی رژیم و استقرار یک جمهوری دموکراتیک برپایه جدایی دین و دولت
-به كارانداختن مکانیسم ماشه و فعال کردن قطعنامههای ششگانه شورای امنيت ملل متحد، تعطيلی تمام برنامههای اتمی و موشكی مغاير با قطعنامههای ملل متحد و بازرسیهای بی قید و شرط از تاسيسات اتمی و موشکی رژیم.
-ارجاع پرونده نقض وحشيانه و سيستماتيک حقوقبشر در ايران به شورای امنيت ملل متحد و قراردادن سران رژیم در برابر عدالت بهخاطر ۴۰سال نسلكشی و جنایت علیه بشریت در برابر عدالت.
-قطع مراودات اقتصادی و اعمال تحریمهای همه جانبه بهويژه تحریم نفتی و بانکی و قطع شريانهای مالی رژیم كه تماما در خدمت سرکوب، سلاح اتمی، تروریسم و مداخلات منطقهیی قرار دارد.
-معرفی رژیم بهعنوان تهدید صلح و امنیت جهان و قرار دادن آن تحت فصل هفتم منشور ملل متحد.
در این جلسه، نمایندگان امانوئله پوتزولو و چیانچیا کومو کالوینی همچنین سناتور جولیو ترتزی، سناتور مارکو اسکوریا و سناتور رافائله اسپرانزون شرکت داشتند و سخنرانی کردند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر