انقلاب ، طلوع یا غروب
.....
سپس نوبت به رأی گیری برای قانون اساسی رسید . هیچ کدام از جریانها وشخصیتهای دموکرات این اپوزیسیون آزادی خواه به آن رأی ندادند و مجاهدین روز ٢٣ آبان طی یک بیانیه مفصل ضمن تشریح تک تک مضامین ارتجاعی و ضددموکراتیک قانون اساسی خمینی، اعلام کردند که به آن رأی علیه دولت قانونی می باید امتداد یابد و «آزادی تا مرز قیام مسلحانه» نمی دهند.
آنها اعلام کردند که هرگونه محد ود کردن آن، توطئه علیه آزادی است . اما خمینی هیچ گاه نه به قانون اساسی، نه به مجلس، نه به انتخابات و نه به آرای مردم اعتقادی نداشت . برای او تدوین قانون و نمایشهای پارلمانی فقط یک بازی به منظور نهادی کردن و قانونی کردن سرکوب بود . والا تا آن جا که به خود خم ینی برمی گشت تمام قانونهای بارها گفته بود که حرف خودش را بر رأی مردم مقدم می داند...
میتینگ امجدیه
میتینگ امجدیه و سخنان رجو ی تکان دهنده بود و یک موج عظیم اجتماعی علیه چماقداری برانگیخت .
در ٣١ خرداد مجاهدین نوارهای اول و دوم حسن آیت، تئوریسین حزب چماقدار جمهوری اسلامی را افشا کردند . این نوارها به وضوح توطئه کودتا و آشوب توسط حزب جمهوری اسلامی را برملا کرد .
اکنون خمینی بر سر دورا هی قرار گرفته بود : یا می بایستی عقب نشینی کرده و به آزادیها تن می داد. یا تا آخر خط تهاجم و سرکوبی مجاهدین پیش میرفت.
دشمن ما نه در آمریکا، نه در شوروی و نه در کردستان است، بلکه در همین جا و در مقابل چشمان ما در همین تهران است.
همین سخنرانی، مجاهدین را که دشمن اصلی معرفی کرده بود بدتر از کافر خواند . از این پس شعار مرگ بر منافقین (مجاهدین) شعار اصلی رژیم شد که در هر منبر و مجلسی بارها تکرار می شد . درسراسر کشور ستادها، اجتماعات و حتی مراکز پزشکی و کلینیکهای مجاهدین زیر حمله سنگین قرارگرفت و کشتار افزایش پیدا کرد . سرحدی زاده، رئیس زندانهای خمینی، گفت به جای ٦زندان باید ۶ گورستان برای مجاهدین بسازیم و آنها را دفن کنیم . آخوند خزعلی به شهرهای مختلف سفر میکرد تا
جوّ بیمارگو نة ضدیت علیه مجاهدین را دامن بزند . او در شاهرود گفت باید آنها را به دریای خزر بریزید
ما تشنه خون آنها هستیم و باید شاهرگ آنها را قطع کنیم
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر